Lotte Sieverink ~ innerlijke kracht & rust  
 

Talentgesprek

Vaak zijn we gericht op wat er (nog) niet goed gaat. 

Hoe fijn is het om stil te staan bij wat je ligt, wat je makkelijk afgaat, dat wat plezier, energie en voldoening geeft!
Juist omdát het zo vanzelfsprekend voor je is iets (op een bepaalde manier) te doen, ben je je meestal niet zo bewust van je eigen Talenten. Je talenten herkennen én benutten is van grote waarde voor plezier, zingeving en daarmee de mate waarin je geluk ervaart.  


Uit onderzoek blijkt dat bijna 70% van de mensen zich niet bewust is van de eigen talenten. Met als gevolg dat slechts 17% van de mensen dagelijks zijn talenten inzet. Zonde! Wil jij tot de groep behoren die zich er wél van bewust is en er iets mee doet: plan dan nu jouw Talentgesprek in.

In een Talentgesprek, ook geschikt voor kinderen en jongeren, komen jouw talenten naar boven. 

Een Talentgesprek kan op zichzelf staan om inzicht te krijgen in je natuurlijke sterktes. Het gesprek kan ook onderdeel zijn van een traject.

Voor iedereen is het fijn om de aandacht te leggen op waar je plezier aan beleeft en wat er goed gaat. Een Talentgesprek stimuleert zelfvertrouwen en veerkracht. Dit is een hele positieve basis. Vanuit hier kan eventueel verder gewerkt worden aan een specifieke vraag of wens. 


Basispakket ~ Talent in beeld

In een laagdrempelig en positief Talentgesprek vertel je - geholpen door mijn vragen - o.a. waar je plezier in hebt.
Als (Kinder)talentenfluisteraar ontleen ik daar talenten aan die je terugvindt op jouw persoonlijke Talentenposter.
In het vervolggesprek worden je talenten besproken: wat betekenen ze precies? Wanneer zet je ze in? Hoe kunnen je talenten je helpen?
Resultaat: versterken zelfbeeld, inzicht in eigen kwaliteiten en praktische toepassing daarvan.

Jongeren: Talentgesprek + vervolggesprek samen voor € 98,00
Volwassenen: Talentgesprek + vervolggesprek samen voor € 110,00

Uitgebreid pakket ~ Talent in beeld
Bij dit pakket krijg je naast het Talentgesprek en vervolggesprek een uitgebreid rapport met daarin jouw Talentenpaspoort, sterktes en valkuilen van je talenten inclusief een analyse van de combinatie van jouw Talenten: € 172,00 kinderen, jongeren / € 184,00 volwassenen. 

Pakket ~ Stevig staan
Jouw talenten krijgen de aandacht en worden ingezet in relatie tot een eigen vraag of wens. Bijvoorbeeld: vergroten zelfvertrouwen, meer rust in je hoofd of voor jezelf opkomen.
Resultaat: versterken zelfbeeld, inzicht in eigen kwaliteiten en praktische toepassing in relatie tot een eigen vraag of wens.
Talentgesprek + drie vervolggesprekken samen voor € 196,00 (kinderen. jongeren) / € 220 (volwassenen). 

Aanvullende optie: ontvang een uitgebreid rapport met daarin jouw Talentenpaspoort, sterktes en valkuilen van je talenten inclusief een analyse van de combinatie van jouw Talenten: € 74,00